Fizetési módok

Fizetési feltételek, vételár

A 100% természetes, hightech naturkozmetikumok mellett feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót és a csomagolás költségét is.

Fizetési feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár tartalmazza az általános forgalmi adót és a csomagolás költségét is.  

 

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:

1. Bankkártyás fizetés - mely révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban.

A wirecard a bankkártyás fizetés egyik legbiztonságosabb módja, mely közvetlenül a weboldalba beillesztett fizetési felület, és így egyszerűen használható, mégis mindkét fél számára a legnagyobb biztonságot nyújtja, mert a fizetési adatok továbbításra kerülnek, de nem kerülnek átvitelre a webáruházba.

Így megfelel az igen szigorú feltételeket támasztó PCI DSS-nek is. A fizetési folyamat rugalmasan, minden értékesítési csatornán - asztali számítógépen, laptopon, táblagépen és okostelefonon végrehajtható.

A kiválasztott áruk megrendelése után csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a megjelent ablakban megadja a bankkártya adatait. Ezután az ellenőrző ablakban adatai helyeségét ellenőrzi és  tovább gomb megnyomásával elfogadja. Végül végrahajtja a fizetést, melyről visszajelzést kap. A rendszer Meistro,  VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogad el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

 

2. PayPal fizetés 

A Paypal fizetésnek két módja lehetséges:

  • Önnek paypal regisztrációja van és van egyenlege rajta, vagy a bankkártyája van hozzácsatolva
  • Nincs regisztrációja, de a paypal rendszerét használja a bankkártyás vásárláshoz

A gyakorlatban:

Ha Ön a  fizetésnél a paypal-t választotta, át lesz irányítva a paypal oldalára, ahol ez a kép fogadja Önt:

Itt a baloldalon láthatja a megrendelése összegzését és, hogy mennyit kell fizetnie.
A jobb oldalon szükséges beírni a paypal e-mail címet és a jalaszát a "Have you Paypal account?" kérdés alatt, ha van Önnek paypal számlája. Ezután tud belépni a "Log in" -el a saját paypal számlájára, ahol jóváhagyhatja, hogy a paypal egyenlegből levonják a megfelelő összeget.

Ha viszont nincs paypal számlája és bankkártyával fizetne, akkor klikkeljen a "Don't have Paypal account?" feliratra! Itt a kártyaszámot, lejárati időt és a kártya hátulján található 3 jegyű szám megadásával indíthatja el a Paypal fizetést.

 

2. Banki Átutalás – Elsősorban cégek számára biztosítjuk ezt a fizetési módot előreutalással. A számla összegének beérkezése után teljesítjük a megrendelés szállítását.

Garancia

Termékeinkre 100 % Biztonságos Vásárlási Garanciát vállalunk. Erről részletes tájékoztatást webshopunkban, illetve elérhetőségeink valamelyikén nyújtunk.

 

DRHAZI A KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI RAGYOGÓ SZÉPSÉG

 


Vissza